MENÜ

Zsóka57.
Ha pénzt szeretnél keresni internetes munkával, Én vagyok az embered!

Ki ne szeretné, hogy havonta több száz, vagy éppen több ezer $ plusz jövedelme legyen. És mindezért még az otthonából se kelljen kimozdulni.

Most ezt ajánlom:

Naponta akár több alkalommal is, - ez a rendelkezésedre álló idődtől függ – egy  cégnek, amely aukcióval is foglalkozik, az általuk megírt szöveget kell Neked továbbítanod a cég által felsorolt de általad tetszőlegesen kiválasztott országba, illetve városba. Minél több hirdetést adsz fel naponta, annál nagyobb az esélye annak, hogy megvásárolják azt a terméket, amit Te hirdetsz meg, ami után az alább felsorolt formán kívül még + jutalékot kapsz.

a cég a lehetőséget biztosít arra, hogy minél több pénzhez juss, ezért  100 $-t bocsát rendelkezésedre induláskor, amit a 60 nap után vissza vesz, viszont ekkora a hirdetéseid után kapott összeg kamata a 100$-ral emelt összeg után jelentkezik a webirodádban.

A cég 3 féle  lehetőséget kínál számodra, így  indulhatsz el:

1./ freeként (ingyenes regisztrálással) amikor a napi munka elvégzése után a 60. napon kb. 50$ kereseted van. A kifizetés megtörténik, aminek feltétele, hogy az        59 .napon a 10$-os ezüst tagságit megvedd. (kb. 2200Ft )

2./ ezüstként indulsz ami azt jelenti, hogy regisztráláskor fizeted be  10$  tagsági költséget és a 60. napon kb. 120$-od lesz.

3./ezüst tagként indulsz, + 5cc vásárolsz, aminek az össz költsége 20$ és ehhez jön majd  a második hónap 10$-os tagsága ami összesen 30$ igy a 60 nap után kb 200$ lesz

mindhárom esetbe a 60.napon keletkezett tőkéddel tudsz gazdálkodni,amit még
60 napig azzal is tudsz  növelni hogy a 3. verzióhoz veszel még plusz 10 saját Bidet.

a tőke nagyságának a keresetedbe lesz nagy jelentösége kb igy:

1. verzionál a havi kivéted 80/20 aránynál 10$-20$
2. verzionál a havi kivéted 80/20 aránynál 20$-40$
3, verzionál a havi kivéted 80/20 aránynál 40$-60$

a 80%-os visszaforgatásnál a bidjeid száma folyamatosan nő, így a tőkéd is  és minden hónapban  nő a kereseted is és folyamatos bevételre tehetsz szert. Az, hogy mennyit keresel havonta rajtad múlik. Te döntöd el mennyi legyen. a tagságit és az

A tagdíjadat és az 55cc-ét dombornyomott kártyáról is fizetheted

a VIP bideket csak alertpayról

Néhány $ befektetésével - hogy mennyi az a pénztárcádtól függ - és néhány hónap alatt havonta dollár ezreket is kereshetsz.

 

egy kis összeggel indítható, hosszútávú, nagy jövedelmet adó program.

Előnyei:
-valós, prosperáló cég áll mögötte,
-egy „fogmosásnyi” idődet veszi csak el a napból,
-kedvezményes termékvásárlás ,
-aukciós oldaladon regisztráló felhasználók BID vásárlása után 20%                            visszatérítés és dolláronként 1 pont jóváírás két generációs mélységig,
-napi nyereség-visszaosztás a hét minden napján (0,5-7%) és ezáltal                           növekvő passzív jövedelem elérése, vagy
-3 hónap alatt kb. +74-90%-os nyereség
-mártixjövedelem az alattad lévő tagok után (0,25$/hó/tag)

Mindezt elérheted akkor is, ha SENKIT SEM SZPONZORÁLSZ!!

Ha gyorsabban akarsz belőle pénzt kivenni, akkor lehetőség van új partnereket bevonni. 
Ezt a következőképpen honorálja a cég::
A közvetlen hozzád csatlakozók után 2 $-t kapsz havonta, ezen kívül a vásárlásaik után 5 %-ot. A 2. vonalad vásárlásai után 2,5 %-ot.
Mivel a rendszer 2x5 mátrixban helyezi el az embereket, az is kaphat pénzt, aki nem hoz senkit, hisz a mátrixban alattad levők után 0,25 $-t adnak.

 

Ennyit röviden a munkáról,  és a kereseti lehetőségről.

Kérlek, olvasd el többször is a levelet, hiszen tudom, hogy most azt mondod:

Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Pedig igaz.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, úgy az alábbi linken tudsz regisztrálni.

http://kissneerzso.zeekrewards.com

Amennyiben úgy döntesz, hogy megpróbálod, és regisztrálni szeretnél, keress, és skypon segítek Neked beregisztrálni .Minden segítséget megkapsz tőlem, ha úgy döntesz, hogy dolgozni szeretnél, és ki szeretnéd egészíteni a jövedelmedet, vagy éppen a későbbiek során akár teljes megélhetésedet is otthonról szeretnéd biztosítani.

 

Sok sikert Neked. Üdv. Erzsó

 

 

 


Asztali nézet